Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
    Аз не съм виждал, но мисля че ще е грозно. Ново рамо с чистачка ми се върти, че струваше около 20 лв.
    Преди около 2 години от Александър Ауто, ми казаха 70лв + 10 дни доставка от Италия. След този отговор минах на смяна на перата, но си маже.

Ако е 20лв по-бих дал
    sigpic
    146 1.9 JTD, 99'

Comment

• при мен на предните чистачки като работят на 1-ва степен тръгват добре но когато тръгват да се пребират се получава едно подскачане и все едно не е почистено стъклото някой имали такъв плроблем и знаели как да го отстраня че много ме дразнят при слаб дъждец

Comment

• Виж тук и сигурно ще си познаеш проблема
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
          Колеги, за 145-ца колко струва рамо+чистачка (или само чистачка) и от къде?
          Когато търсих намерих на Стамболийски 155,
          мисля, че беше или 25 или 35лв. не си спомням добре
          може и 55 да беше, по- добре да провериш на:
          02/9200181
          sigpic
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
          Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

• Как се смъкват пластмасовите, декоративни прагове на задните врати. Само на щипки ли са или има някаква тактика?
            Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

• Два болта 10ки под капачета и останалото щипки!
              p.s.
              писах го снощи и явно не съм дочел... писал съм за 5-та врата.
              Сори
              Last edited by phoenix; d.m.y г., 08:52.
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщение
                Как се смъкват пластмасовите, декоративни прагове на задните врати. Само на щипки ли са или има някаква тактика?
                Под седалката има два винта с кръстата отверка и има още един, който е точно зад колана на шофьора/пасажера (долу зад седалката, където двата прага влизат един в друг) като отвиеш и трите винчета с дърпане си излиза на горе
                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Мерси
                  Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

• Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
                    Колеги, за 145-ца колко струва рамо+чистачка (или само чистачка) и от къде?
                    ако говориш за предни чистачки стават от браво, а те са с обикновени рамена и можеш да си сложиш хубави чистачки аз взех рамена втора ръка и сега си слагам каквито искам чистачки
                    145 1.6 boxer
                    146ti

Comment

• Първоначално публикувано от shagrath Покажи съобщение
                      ако говориш за предни чистачки стават от браво, а те са с обикновени рамена и можеш да си сложиш хубави чистачки аз взех рамена втора ръка и сега си слагам каквито искам чистачки
                      Ми не, говоря за задната(предните са ми от нормалните). Благодаря за вниманието все пак.
                      sigpic
                      Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Някой може ли да ми каже къде да намеря добър и не много скъп тапицер в София. Казаха ми за един на Кирил и Методи 136 мисля че беше, ако някой го знае или е ползвал услугите му да изкаже мнение. Става въпрос за корите на вратите че се скъсаха и почти паднаха.
                        Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                        Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                        Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• Един спешен въпрос.

Сутринта при едно по-брутално вкарване на задна, педалът на съединителя остана леееко навътре. Пак си работеше, дръпнах го и си върна нормалното положение и всичко работеше ок. Единственото съмнително нещо беше, малко течност върху самата скоростна кутия, която не съм сигурен, че е спирачна.

Дали ще мога да мина 500 км извънградско и после да ходя по сервизи?

В смисъл, може би от студа някоя гумичка е изпуснала?
                          Или нещо самият съединител не е върнал, заради хъркащото вкарване на задна?
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

• по скоро съединителя не е отцепил и от там ти е изхъркала задната.
                            намираш някой познат. гледаш вилката на съединителя, другия напомпва 2-3пъти съединителя и го държи в долно положение. ако вилката почне да отърва и да се прибира, ще сменяш я цилиндър я помпа.
                            по принцип може да караш, но не се знае кога ще останеш на една скорост, което не е забавно.
                            точка

Comment

• Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
                              Някой може ли да ми каже къде да намеря добър и не много скъп тапицер в София. Казаха ми за един на Кирил и Методи 136 мисля че беше, ако някой го знае или е ползвал услугите му да изкаже мнение. Става въпрос за корите на вратите че се скъсаха и почти паднаха.
                              Миналия месец бях при един тапицер в Хаджи Димитър - взе ми 100 лв за таван.Останах мноооого доволен.GSM:0878662534.Oставих колата сутринта и вечерта си я взех.
                              Alfa Romeo 145 1.3 boxer 90hp 95г. - ex
                              Alfa Romeo 147 1.9 m-jet 150 hp 05г. - еx

Comment

• Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
                                Някой може ли да ми каже къде да намеря добър и не много скъп тапицер в София. Казаха ми за един на Кирил и Методи 136 мисля че беше, ако някой го знае или е ползвал услугите му да изкаже мнение. Става въпрос за корите на вратите че се скъсаха и почти паднаха.
                                Първоначално публикувано от todor82 Покажи съобщение
                                Миналия месец бях при един тапицер в Хаджи Димитър - взе ми 100 лв за таван.Останах мноооого доволен.GSM:0878662534.Oставих колата сутринта и вечерта си я взех.

И аз знам един в Хаджи Димитър(даже може и да е същият), колеги скоро ходиха за претапициране на волан и поправка на тапицерия за врата.
                                Останаха много доволни -много качествено и бързо работи.
                                0878847998 Митко
                                sigpic
                                Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Working...
                                X