If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
при мен на предните чистачки като работят на 1-ва степен тръгват добре но когато тръгват да се пребират се получава едно подскачане и все едно не е почистено стъклото някой имали такъв плроблем и знаели как да го отстраня че много ме дразнят при слаб дъждец
Как се смъкват пластмасовите, декоративни прагове на задните врати. Само на щипки ли са или има някаква тактика?
Под седалката има два винта с кръстата отверка и има още един, който е точно зад колана на шофьора/пасажера (долу зад седалката, където двата прага влизат един в друг) като отвиеш и трите винчета с дърпане си излиза на горе
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Колеги, за 145-ца колко струва рамо+чистачка (или само чистачка) и от къде?
ако говориш за предни чистачки стават от браво, а те са с обикновени рамена и можеш да си сложиш хубави чистачки аз взех рамена втора ръка и сега си слагам каквито искам чистачки
ако говориш за предни чистачки стават от браво, а те са с обикновени рамена и можеш да си сложиш хубави чистачки аз взех рамена втора ръка и сега си слагам каквито искам чистачки
Ми не, говоря за задната(предните са ми от нормалните). Благодаря за вниманието все пак.
Някой може ли да ми каже къде да намеря добър и не много скъп тапицер в София. Казаха ми за един на Кирил и Методи 136 мисля че беше, ако някой го знае или е ползвал услугите му да изкаже мнение. Става въпрос за корите на вратите че се скъсаха и почти паднаха.
Сутринта при едно по-брутално вкарване на задна, педалът на съединителя остана леееко навътре. Пак си работеше, дръпнах го и си върна нормалното положение и всичко работеше ок. Единственото съмнително нещо беше, малко течност върху самата скоростна кутия, която не съм сигурен, че е спирачна.
Дали ще мога да мина 500 км извънградско и после да ходя по сервизи?
В смисъл, може би от студа някоя гумичка е изпуснала?
Или нещо самият съединител не е върнал, заради хъркащото вкарване на задна?
по скоро съединителя не е отцепил и от там ти е изхъркала задната.
намираш някой познат. гледаш вилката на съединителя, другия напомпва 2-3пъти съединителя и го държи в долно положение. ако вилката почне да отърва и да се прибира, ще сменяш я цилиндър я помпа.
по принцип може да караш, но не се знае кога ще останеш на една скорост, което не е забавно.
Някой може ли да ми каже къде да намеря добър и не много скъп тапицер в София. Казаха ми за един на Кирил и Методи 136 мисля че беше, ако някой го знае или е ползвал услугите му да изкаже мнение. Става въпрос за корите на вратите че се скъсаха и почти паднаха.
Миналия месец бях при един тапицер в Хаджи Димитър - взе ми 100 лв за таван.Останах мноооого доволен.GSM:0878662534.Oставих колата сутринта и вечерта си я взех.
Alfa Romeo 145 1.3 boxer 90hp 95г. - ex
Alfa Romeo 147 1.9 m-jet 150 hp 05г. - еx
Миналия месец бях при един тапицер в Хаджи Димитър - взе ми 100 лв за таван.Останах мноооого доволен.GSM:0878662534.Oставих колата сутринта и вечерта си я взех.
И аз знам един в Хаджи Димитър(даже може и да е същият), колеги скоро ходиха за претапициране на волан и поправка на тапицерия за врата.
Останаха много доволни -много качествено и бързо работи.
0878847998 Митко
Comment